Bestuur

Maak kennis met Connect!

Het bestuur van Connect bedenkt alle activiteiten. De bestuursleden hebben zelf een beperking. Zij organiseren activiteiten die zij ontspannend, leuk en leerzaam vinden.

Connect is dus echt ván en vóór mensen met een beperking!Marco van Lammeren

Algemeen Bestuurslid
  Ik ben Marco van Lammeren. Ik ben 40 jaar. Ik woon in Tholen. Mijn hobby's zijn muziek luisteren, muziek draaien, films, Smalstad XL, Connect, naar dansfeesten gaan en vuurwerk. Ik ben er op gekomen om bij Connect te komen, omdat ik iets terug wilde doen voor de mensen. Ik kom er al een hele tijd. En daardoor heb ik een soort liefde gekregen voor mensen met beperkingen. De mensen zijn eerlijk tegen je. Wij praten er om heen, maar zij zeggen het meteen; recht voor z’n raap. Daar hou ik van. Ik heb iets met deze mensen, altijd al gehad ook. En er werden mensen gezocht om het team te versterken. Ik werk bij het distributiecentrum van Bouman-Potter in Sint Maartensdijk. Mijn taken zijn hoofdzakelijk het organiseren van activiteiten samen met Melissa (medebestuurslid) en onze buddy’s. Daarnaast help ik ook mee met het maken van flyers, maar dat doen we eigenlijk samen.  


Erik de keijzer

Voorzitter
Hallo allemaal, Ik zal me even voorstellen. Ik ben Erik de Keijzer. Geboren in Zwijndrecht en ik woon sinds de opening van Smalstad XL in Tholen. Hiervoor woonde ik in het oude Smalstad in Sint-Maartensdijk. Nu Connect: ik ben al vanaf het begin betrokken bij de activiteiten. Ik vond het heel leuk toen ik gekozen werd tot voorzitter van Connect. Ik hoop nog vele leuke activiteiten te mogen organiseren in de toekomst en hoop jullie allemaal een keer te ontmoeten tijdens een activiteit van Connect. Groetjes, voorzitter Erik de Keijzer  


Gerrie de Rijke

Secretaris
Sinds 2014 ben ik secretaris van Connect. Ik heb een buddy die me ondersteund bij mijn taken. Ik werk bij de gemeente en de bibliotheek. Verder luister ik in mijn vrije tijd graag naar muziek, doe leuke dingen met vrienden, fiets en wandel graag, en kijk graag tv. En ook regelmatig bij activiteiten van Connect te vinden. Ik vind het erg leuk om secretaris te zijn. Ik beantwoord de mail, houd het leden- en vrijwilligersbestand bij, notuleer ik tijdens vergaderingen en houd ook de activiteiten op de website bij. Ik help ook regelmatig bij (het voorbereiden van) de activiteiten zelf. Ik hoop jullie te ontmoeten bij één van onze activiteiten! Met vriendelijke groet, Gerrie Secretaris Connect


Melissa Hage

Algemeen bestuurslid
Mijn naam is Melissa Hage en ik ben 26 jaar. Ik ben algemeen bestuurslid binnen Connect. Ook heb ik een buddy die mij helpt met het regelen van Connect-activiteiten. Ik ben gek van paarden en werk daarom ook drie dagen per week op manege Equimio. Hier heb ik het erg naar mijn zin. De andere twee dagen werk ik bij Bowling/ Eeterij de Thoolse Brug. Mijn hobby’s zijn paardrijden, tv kijken, muziek luisteren en tekenen.